Proč cestovat s námi

25.05.2013 napsal Ing. Katka Maruškinová


Pokud jste se dočetli na naších stránkách až po tento blogový příspěvek, znamená to, že máte zájem cestovat a poznávat. Na dnešním trhu je v rámci cestovních kanceláří určitě z čeho vybírat, a proto vám chceme přiblížit, kým a čím jsme, a v čem jsme jedineční. Protože pozitivně o sobě dokáže psát kdokoliv, my to nyní pojmeme z druhé strany a vysvětlíme vám, kým nebo čím nejsme.  Proč cestovat s námi

Meditace u Tadž Mahalu (Indie, Shutterstock)

Nejsme rychlokvašky

Na trhu působíme od roku 1992, tudíž od samých začátků posametového cestování. Za dvacet let jsme v kanceláři už vypili mnoho litrů kafé, na ambasádách podali stovky žádostí o vízum do Indie, ale hlavně jsme ukázali svět tisíckám českých a slovenských cestovatelů a nadšenců. Mnozí z nich se k nám pravidelně vracejí, a někteří s námi cestují každý rok už třetí dekádu!

Nejsme znudění

Organizace vašeho cestování nás baví! Důkazem je čím dál tím atraktivnější katalog, živá facebooková stránka, tento blog a v neposlední řadě neustálé vymýšlení nových cest za krásou exotiky! Nezaspali jsme na vavřínech, a neztratili jsme prvotní nadšení!

Nejsme masovka

Masové cestování se nám nezamlouvá, protože věříme, že je na úkor zážitku cestovatele. Proto pořádáme zájezdy pro skupiny do 16 osob. V malé skupině máte lepší možnost pohybu v destinaci, průvodce může být v organizaci vaší cesty pro hlubší zážitky mnohem flexibilnější a ukázat vám toho daleko víc než skupině o 50 osob. Bereme ohled na to, že do Íránu, Chile nebo Japonska jedeme jenom jednou za život, a chceme vám to maximálně zpříjemnit. 

Nejsme amatéři

Od vedení přes průvodce až po technickou podporu, všichni jsme tady zanícení cestovatelé! Mnozí z nás v exotice žili, studovali nebo trávili měsíce, či léta svého života. V našem týmu nechybí opravdový guru na otázky Indie, orientalistka nebo vystudovaná japanoložka. S takovými lidmi je radost cestovat!

Nejsme plagiátoři

Nevěříme v kopírování cizích programů! Naše programy jsou originální a sestavují je povětšině samotní průvodci, odborníci na danou oblast, s ohledem na komplexnost destinace, její největší přírodní a kulturní lákadlá. V našem katalogu najdete nejenom kvalitní zájezdy, kterých programy jsou bohaté a dávají smysl, ale také vychytávky, které na trhu jinde nenajdete - například program Napříč Maghrebem, Vlakem z Prahy až do Pekingu nebo Americký most. 

Nejsme stereotyp

Naše zájezdy jsou koncipovány tak, abyste se v exotice nenudili! Zapomeňte na program, kdy od 9 do 5 jen nastupujete a vystupujete z pronajatého autobusu - s našimi průvodci nejenomže uvidíte ty nejdůležitější památky, ale také ochutnáte místní kuchyni, svezete se rikšou nebo na oslovi, a zažijete hinduistickou púdžu či páteční prodeje dobytka na venkově. Připravte se na zážitky, které vám vysněnou zemí přiblíží v plné síle a intenzitě. 

Nejsme předražení

Dokážeme vám to jednoduše - srovnejte si naše ceny s konkurencí. 

Nejsme nekvalita

Ve všech destinacích garantujeme:

  • ubytování turistické kategorie na pokojích se sociálním zařízením
  • kvalifikovaného česky mluvícího průvodce
  • splnění daného programu mimo výjimečné situace (přírodní katastrofy)
  • hluboké a nezapomenutelné zážitky!

Pouštní karavana (Maroko, Katarina Maruškinová)


Ing. Katka Maruškinová

Průvodcování se věnuje již od roku 2004. Zaměřuje se na země Blízkého východu - Libanon, Sýrii, Jordánsko, Egypt, Izrael a Alžírsko. Hovoří arabsky, francouzsky, španělsky a ovládá základy hebrejštiny a perštiny.

Alvarez s.r.o. 2017
designed by Humlnet Creative